Over ons

duuk bake-off specialties

duuk bake-off specialties uw specialist voor bake-off producten en kant-en-klare brood- en banketproducten. De betekenis van duuk geeft weer wat wij in combinatie met onze leveranciers zijn: aanvoerder in product en kwaliteit

In 1993 gestart met Duitse kaiserbroodjes, leveren wij inmiddels een assortiment voorgebakken, voorgerezen broodproducten en kant-en-klaar banketproducten aan bakkerij, retail en horeca. De door ons geselecteerde producten kenmerken zich door hoogwaardige kwaliteit. Daarom betrekken wij enkel en alleen van gerenommeerde internationale fabrikanten, die wij exclusief vertegenwoordigen in België en Nederland.

Levering en facturatie is veelal direct vanuit de leverancier naar u als afnemer. Dit houdt in, korte lijnen, minimale kosten en voor u de beste kostprijs. Indien gewenst kan duuk ook de producten voor u importeren en uit voorraad leveren.

Een brede ervaring in de bakkerijbranche garandeert dat wij al uw vragen op het gebied van bake-off snel en vakkundig kunnen beantwoorden. Met onze kennis van de producten en van de afzetmarkt, adviseren wij u bij het effectief ervan in de markt zetten.

Nieuwe bake-off producten en trends uit andere landen worden door ons opgemerkt en afgestemd op de Nederlandse en Belgische markt. Waardoor wij u altijd een breed en vernieuwend assortiment kunnen aanbieden.